Facundo Ferreyra Kimdir? Facundo Ferreyra Golleri

Beşiktaş’ın transfer etmek istediği öne sürülen Facundo Ferreyra kimdir? Facundo Ferreyra golleri gibi merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

21.05.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-15:43)

Beşiktaş’ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Shakhtar Donetsk takımının Arjantinli golcüsü Facundo Ferreyra takımından ayrılacağını açıkladı.

FACUNDO FERREYRA KİMDİR?

14 Mart 1991 tarihinde Arjantin’in Lomas de Zamora kentinde doğan Ferreyra, futbol kariyerine  Arjantin'in Banfield ekibinde başladı.

Banfield takımından 2012 yılında Velez'e transfer olan golcü oyuncu. 2013 yılında 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımına tranfer oldu. Shakhtar’da geçirdiği 1 sezonun ardından İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a 1 yıllığına kiralık olarak gönderildi.

İngiltere Premier Lig’de de 1 sezon forma giyen Arjantinli oyuncu, kiralık sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Shakhtar Donetsk’e geri döndü ve o tarihten beri Ukrayna temsilcisinin formasını giyiyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Shakhtar Donets formasıyla ligde 22 karşılaşmaya çıkan Arjantinli forvet bu karşılaşmalarda  17 kez fileleri havalandırırken 2 de asist kaydetti.

Sezon sonunda boşa çıkacak golcü futbolcu Facundo Ferreyra'nın bonservis bedelinin 9 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor…

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal