Fabri'den Çebi'ye Mesaj: 'Dönmeye Hazırım'

Siyah-beyazlı takımda iki sezon kaleyi koruyup, bir şampiyonluk gördükten sonra İngiltere'ye transfer olan Fabri, Beşiktaş'a geri dönüş için ilk sinyali verdi.

08.04.2020-11:26 - (Son Güncelleme: 08.04.2020-11:22) Fabri'den Çebi'ye Mesaj: 'Dönmeye Hazırım'

2018'de 6 milyon euroya transfer olan Fulham'da çok fazla forma şans bulamayan, bu sezon öncesi de Mallorca'ya geçici transfer olan fakat La Liga'da da formaya uzak kalan İspanyol file bekçisi, siyah-beyazlı yönetime haber yollayıp "Türkiye'ye dönmeye hazırım" mesajını gönderdi.

DİREKT AHMET NUR ÇEBİ İLE TEMAS KURDU

Beşiktaş'a ilk transfer olduğu senede ikinci başkan olan Başkan Ahmet Nur Çebi ile direkt iletişime geçen 32 yaşındaki tecrübeli eldiven, "Başkanım, Beşiktaş ile çok güzel anılarımız vardı. Türkiye'deki günlerimi çok özledim. Her türlü fedakarlığı yapmaya da hazırım. Yarım kalan macerayı tamamlamak istiyorum. Beşiktaş ile kazanılacak bir şampiyonluk daha hayalimde" şeklinde konuştu. Başkan Çebi'nin salgının sonlanması ardından ilk bu transfere odaklanacağı belirtildi.

TEK ŞAMPİYONLUK KUPASI BEŞİKTAŞ'TA

2016 yaz transfer sezonunda bonservisi elinde geldiği Beşiktaş'ta 87 resmi karşılaşmaya çıkan kaleci Fabricio, futbol kariyerindeki tek şampiyonluk kupasını da siyah-beyazlı kulüpte oynarken kazandı. 6 milyon euroya transfer olduğu Fulham'da yalnızca iki karşılaşmada görev yapabilen Fabri, bu sezon öncesinde Mallorca'ya kiralık gönderilmişti. La Liga'da da yalnızca 1 karşılaşmada forma giyebildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal