Fabri Premier Lig Yolcusu! Anlaşma Çok Yakın

Beşiktaş’ın İspanyol file bekçisi Fabri için Beşiktaş’a 6 milyon euro bonservis bedeli önerildiği, siyah beyazlı yönetimin de bu teklifi kabul ettiği öğrenildi.

19.07.2018-11:29 - (Son Güncelleme: 20.07.2018-12:32) Fabri Premier Lig Yolcusu! Anlaşma Çok Yakın

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham, Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Fabri için siyah beyazlılara 6 milyon euro teklif etti. Beşiktaş yönetiminin de bu teklife olumlu yaklaştığı ve kısa süre içerisinde resmi imzaların atılacağı kaydedildi.

Son yıllarda Beşiktaşlı oyuncular transferin gözdesi haline gelirken, son olarak siyah beyazlı ekibin kapısı Fabri için çalındı. Yeni sezonda İngiltere Premier Lig’de mücadele edecek Fulham, 30 yaşındaki eldiven için Beşiktaş’a 6 milyon euro önerdi.

İlk olarak siyah beyazlı yöneticilere Fabri için 3.5 milyon euro teklif eden İngilizler, teklifin kabul edilmemesi üzerine rakımı 6 milyon euroya çıkardı. Bunun üzerine teklifi kabul eden yönetim, İngiliz ekibiyle anlaşmaya vardı.

Beşiktaş'ın son oynadığı hazırlık karşılaşması olan Reading maçında kadroda yer almayan Fabri'nin kısa süre içerisinde kamptan ayrılarak Fulham ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal