Fabiano Di Marco : ‘İtalya'da Coronavirüs Atalanta-Valencia Maçı Yüzünden Patladı’

Bergamolu göğüs hastalıkları uzmanı Fabiano Di Marco, 19 Şubat günü yapılan Atalanta- Valecia maçının İtalya’da coronavirüsün patlamasına neden olduğunu iddia etti.

24.03.2020-18:10 - (Son Güncelleme: 24.03.2020-18:07) Fabiano Di Marco : ‘İtalya'da Coronavirüs Atalanta-Valencia Maçı Yüzünden Patladı’

Coronavirüs dünyanın birçok yerinde etkisini devam ettiriryor. Bu salgının en çok vurduğu yer ise İtalya oldu. İtalya'da hayatı durma noktasına getiren ve insanların hayatını tehlikeye atmaya devam eden salgın, en çok Bergamo şehrini ve sakinlerini vurdu.

Bergamolu göğüs hastalıkları uzmanı Fabiano Di Marco, salgının İtalya'da oluşturduğu kaos için ilginç bir iddia ortaya attı.

"BU MAÇ BİYOLOJİK BİR BOMBAYDI"

Fabiano Di Marco, virüsün hızlı yayılma sebebi ile alakalı; "Virüsün Bergamo'da neden, İtalya'nın diğer yerlerine göre hızlı yayıldığına dair birçok teori duydum. Benim teorim, 19 Şubat günü oynanan San Siro'daki maç için Milano'ya seyahat eden 40 bin Bergamolu'nun buna sebep olduğudur. 40 bin insan, trenle ve otobüsle seyahat etti. Atalanta-Valencia maçı bir biyolojik bombaydı." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal