Ezeli Rakipler Juan Jesus'un Peşinde

Galatasaray ve Fenerbahçe, bu defa Roma’da oynayan Juan Jesus'un transferi için karşı karşıya geldiler. İtalyan medyasının haberine göre hem Galatasaray hem Fenerbahçe daha önce de listelerinde olan Juan Jesus'u transfer etmeyi hedefliyorlar.

29.05.2020-17:54 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-17:46) Ezeli Rakipler Juan Jesus'un Peşinde

Gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam eden ve defans pozisyonuna mutlaka bir transfer yapmayı hedefleyen Fenerbahçe'nin Roma’da top koşturan Juan Jesus’u takip ettiği öne sürüldü.

Corriere dello Sport'un iddiasına göre Fenerbahçe, defans hattındaki problemleri Juan Jesus ile sonlandırmak isterken Galatasaray da daha önce listesinde olan futbolcuyu transfer etmeyi planlıyor.

Brezilyalı futbolcu, Roma Teknik Patronu Fonseca'nın defans bölgesindeki 6. seçeneği olarak yer alıyor. Mancini, Smalling, Fazio, Mert Çetin ve Ibanez'in sonrasında olan futbolcu bu sezon yalnızca 4 karşılaşmada görev yaptı.

Ocak ayında futbolcuyu transfer etmek isteyen Galatasaray'ın Marcao ve Luyindama'nın transfer olma olasılıklarının olduğu süreçte süren ilgisinden söz edilirken Fenerbahçe de defanstaki problemleri gidermek için futbolcuyu transfer etme çabasında. İki kulübün transfer adına mücadele etmeleri bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal