Eyüp Arın: 'Üzüntü İçerisindeyim'

İç sahada Alınan beraberliğin ardından Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, değerlendirmelerde bulundu.

18.02.2020-09:28 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-09:25) Eyüp Arın: 'Üzüntü İçerisindeyim'

TFF 1. Lig’de 22. Haftanın kapanış maçında Adanaspor ile Erzurumspor 0 – 0 berabere kaldı. İç sahada Alınan beraberliğin ardından Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, değerlendirmelerde bulundu.

Dönüşü olmayan maçlar oynuyoruz. Artık her puan altın sayılır. Şu aşamada puandan çok puanlara ihtiyacımızın olduğu müsabakalar oynama devresine girdik. Tabi toparlanmak istiyoruz, camiamızı sevindirmek istiyoruz. Birçok şeyi bir arada yapmaya çalışıyoruz.

Çok zor bir sürecin içerisindeyiz. Maç bizim açımızdan gerilimli ve kötü başladı tabii. Erzurumspor çok öne geçme fırsatı yakaladı sonra biz dengeyi sağladık. Biz de 2, 3 pozisyona girdik, değerlendiremedik. İkinci devrede tekrar oyun git-gel haline döndü. Son 15 dakika tamamen geçişlerin çok hızlı yaşandığı bizim tam isteğimiz zamanlar oluştu.

3 tane tam istediğimiz pozisyon yakaladık fakat son noktayı koyamadık. Başka zaman olsa bu maçın puanı belki ’makbul’ diyeceksiniz ama bizim artık puandan çok puanlara ihtiyacımız var. Son dakikalarda bu kadar net pozisyonlar yakalayıp değerlendirememenin üzüntüsü içerisindeyiz

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal