Everton'ın Golcüsü Cenk Tosun: Milli Takımda Kaptan Olmak Hayalim

Everton'da son dönmelerde attığı gollerle adından söz ettiren milli fubolcu Cenk Tosun, ileride milli takımda kaptan olmayı çok istediğini belirtti.

05.04.2018-22:56 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-22:49) Everton'ın Golcüsü Cenk Tosun: Milli Takımda Kaptan Olmak Hayalim

Premier Lig'de Everton formasıyla gollerini atmaya başlayan Cenk Tosun, TivibuSpor'a verdiği röportajda kariyeriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

''PREMIER LIG, FUTBOLUN NBA'Sİ''

Everton'ın İngiltere'nin en büyük 6-7 takım arasında olduğunu söyleyen Cenk Tosun, ''Premier Lig, futbolun NBA'si. En zevk veren lig burası. En başta biraz zorlandım. Türkiye'den çok farklı. Everton ile Avrupa'da oynamak çok isterim. Everton'ın her daim Avrupa'da olması lazım.'' şeklinde konuştu.

''BEŞİKTAŞ'I ÜZMEK HİÇ İSTEMEM''

Beşiktaş'a karşı mücadele etmenin kendisi için çok zor olacağını söyleyen Tosun, ''Everton ile Beşiktaş'a karşı oynamak, gol atmak istemem. Onları üzmeyi hiç istemem çünkü işim gol atmak. Beşiktaş ile Şampiyonlar Ligi maceram çok iyi geçti. İlk kez bir Türk takımı grubu lider tamamladı. Şanssız bir kura çektik tabi. Beşiktaş'ın daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum.'' dedi.

''MİLLİ TAKIM'DA KAPTAN OLMAK İSTERİM''

Milli Takım'da amacının kaptan olmak olduğunu söyleyen golcü futbolcu, ''Milli Takım'da bu güzel ülkenin kaptanı olmayı çok istiyorum. 2-3 abimiz var tabii. Onlar bırakınca pazubandını ben takmak isterim.'' sözlerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal