Everton'dan Cenk Tosun'un Doğum Gününe Özel Video!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, milli oyuncumuz Cenk Tosun’un doğum gününe özel bir video yayınladı.

07.06.2018-16:41 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-16:42)
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton, sosyal medya hesaplarından milli golcümüz Cenk Tosun’un doğum gününe özel bir video yayınladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Everton, sosyal medya hesaplarından milli futbolcumuz Cenk Tosun’un 27. yaş gününe özel video paylaştı.

Cenk Tosun’un bu sezon Everton formasıyla attığı birbirinden güzel gollere yer verilen videoda; Happy 27th Birthday, @CenkTosun_! #TosunPasa ifadeleri kullanılırken pasta ile kalp emojilerine de yer verildi.

Geride kalan sezonun devre arası transfer döneminde Beşiktaş’tan 22 milyon 500 bin euro + bonuslar karşılığında transfer edilen 27 yaşındaki Cenk Tosun, bu transfer bedeliyle Türkiye Ligi’nden farklı bir lige en yüksek bonservis ücretiyle transfer olan oyuncu unvanını kazandı.  

2017-2018 sezonunun ilk devresini Beşiktaş’ta geçiren Cenk Tosun, siyah beyazlı formayla Spor Toto Süper Lig’de 16 karşılaşmada forma giyerken, bu karşılaşmalarda 8 kez fileleri havalandırdı ve 1 kez de asist yaptı.

Sezonun ikinci yarısında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a transfer olan başarılı oyuncu, İngiliz ekibiyle Premier Lig’de çıktığı 14 karşılaşmada 5 kez gol sevinci yaşadı.

27 yaşındaki oyuncunun İngiliz temsilcisiyle 30 Haziran 2022 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal