Eusebio Di Francesco İçin Fenerbahçe İddiası!

Bir dönem Roma'da görev yapan ve adı İspanyol takımları ile geçen teknik direktör Eusebio Di Francesco, Türkiye'deki bir kulüpten teklif aldığını ifade etti.

04.04.2020-10:43 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-10:41) Eusebio Di Francesco İçin Fenerbahçe İddiası!

50 yaşındaki İtalyan teknik direktör Eusebio Di Francesco'dan şok Türkiye açıklaması yaptı. Kariyerinde Lanciano, Pescara, Lecce, Sassuolo, Roma ve Sampdoria kulüplerinin başında olan Di Francesco, Türkiye'den teklif geldiğini belirtti.

Ülke medyasına açıklamalarda bulunan ve Di Francesco, "Her türlü yeni tecrübeye açığım. Türkiye'den bir kulüpten ve bazı milli takımlardan teklif aldım." şeklinde konuştu.

EUSEBİO Dİ FRANCESCO- FENERBAHÇE İDDİASI

Bu sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan fakat ligin 2. yarısının başlamasıyla beraber formdan düşen Fenerbahçe’de, teknik patron Ersun Yanal ile karşılıklı olarak ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler, Yanal’ın gidişinin sonrasında teknik direktör adayı için çalışmalara başlamış ve Erol Bulut, Tayfun Korkut, Mircea Lucescu, Yalçın Koşukavak, Hüseyin Eroğlu gibi hocalar gündeme gelmişti.

Eusebio Di Francesco adı da transferlerde geçerken, İtalyan teknik patronun bu açıklamasının sonrasında Fenerbahçe iddiaları da kuvvetlenmiş oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal