"EURO 2020'de Oynamak İstiyorum"

TFF 1. Lig takımlarından Altınordu'nun genç yeteneklerinden Oğulcan Ülgün, A Milli Takım'da ter döktükten sonra futbol kariyerine Avrupa'da devam etmek istediğini söyledi.

14.01.2020-12:31 - (Son Güncelleme: 14.01.2020-12:25) "EURO 2020'de Oynamak İstiyorum"

Oğulcan Ülgün, takımın internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, A Milli Futbol Takımı'nın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası aday oyuncularının arasına girmek istediğini, bunun için çaba sarfettiğini söyledi.

Daha önce Ümit Milli Takım'da iki defa oynadığını vurgulayan Oğulcan Ülgün, "Gerçek hedefim, A Milli Takım’da oynamak. Bunu başardıktan sonra ise futbol yaşamıma Avrupa’nın beş büyük liginde devam etmek istiyorum." sözlerini kaydetti.

Oğulcan Ülgün, Altınordu Futbol Akademisinde kendini geliştiren Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder'in Avrupa’nın en iyi takımlarında oynadığını, kendisinin de bu yolda yürümek için azimle çalışacağını söyledi.

TFF 1. Lig'de bu hafta maçlarında Hatayspor ile yapacakları karşılaşmanın çok önemli olduğunu söyleyen Oğulcan Ülgün, "Son bölümde toparlansak da istediğimiz gibi bir ilk yarı geçiremedik. Hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için ikinci devre ekstra bir performans göstermemiz gerekiyor. İyi bir kamp dönemi geçirip hazırlıklarımızı tamamladık. Önce Hatayspor’u yenmeli ve daha sonra ligi maç maç düşünüp hedefimize doğru yürümeliyiz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal