Eto'o: 'Afrika'nın En İyisi Benim'

Liverpool'un eski yıldızı El-Hadji Diouf’un başlattığı tartışmada, ''Afrika'nın en iyi oyuncusu kim?'' sorusuna Kamerunlu Samuel Eto'o da dahil oldu.

15.05.2020-14:08 - (Son Güncelleme: 15.05.2020-14:05) Eto'o: 'Afrika'nın En İyisi Benim'

Liverpool'un eski golcü oyuncusu El-Hadji Diouf, tartışmayı başlatıp Afrika'nın en iyi futbolcusunun kendisi olduğunu iddia etmişti. Senegallinin verdiği yanıt ise gecikmedi. Daha önce Türkiye'de de top koşturan yıldız golcü Eto'o, tartışmaya dahil oldu ve kendisinin bütün zamanların en iyi Afrikalı futbolcusu olduğunu vurguladı.

'KARİYERİM BOYUNCA 1 NUMARAYDIM'

As gazetesinin canlı yayınına konuk olan Samuel Eto'o, Diouf'un biraz sarhoş olduğu videoya atıfta bulunarak, "Her ne kadar kardeşim Diouf ekstra bir bardakla biraz kendini kaybetse de, tartışma yok. Ne Diouf ne de Drogba gelip, benim seviyemde veya benden daha iyi olduğunu söyleyebilirler. Bu benim söylediğim bir şey değil, bu bir gerçek. Bir numara olmak istedim ve kariyerim boyunca oradaydım." ifadelerini kullandı.

'BENDEN İYİSİ BREZİLYALI RONALDO'

Bütün zamanların en iyi golcüsü sorusuna "Fenomen lakaplı Brezilyalı Ronaldo" cevabını veren Eto'o, "Tüm zamanların en iyisi Ronaldo. O Fenomen. Ona büyük saygı ve hayranlık duyuyorum. Onun ardından birçok isim geliyor. Bunların arasına beni de dahil ederdim." diye belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal