Eşref Hamamcıoğlu: 'Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk' Lafları Zamanında Kullanılıyor

Galatasaray Divan Kurulu Başkanı Eşref Hamamcıoğlu, rakip bazı rakip takımlardan harcama limiti üzerinden engel olmaya çalıştığını ifade etti.

11.01.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 11.01.2020-17:12) Eşref Hamamcıoğlu: 'Ezeli Rekabet, Ebedi Dostluk' Lafları Zamanında Kullanılıyor

Galatasaray Divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ise bazı rakipler bize yönelik kulüplerin harcama limiti üzerinden kendilerine çelme takılmaya çalışıldığını belirtti.

Son günlerde kulüp ile alakalı enteresan gelişmeler olduğunu söyleyen Hamamcıoğlu, "Rakip kulüplerden birinin ısrarla bizim limit artışlarımızı kendilerine malzeme yapmaları ve bize çelme takma çalışmaları niyetleri çok açık. Bunun nedenini anlayabilmekle beraber gelinen seviyeyi anlayamıyorum. En üst perdeden buna bir an önce önlem almazsak bu bir alışkanlık hale gelecek gibi geliyor. Kendi iç düzenleri için 'Bunlar malum kulüp için çıkartılıyor.' gibi söylemler ne sportmenliğe ne de her iki kulübün tarihsel ilişkisine yakışıyor. 'Ezeli rekabet, ebedi dostluk' lafları zamanında kullanılıyor ama şu anda gelinen yer karşı kulüp açısından seviyesizlik diz boyu." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal