Eskişehirspor’a ETO Desteği!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'u ekonomik anlamda güçlendirmek amacıyla başlatılan kampanyaya Eskişehir Ticaret Odası (ETO) yönetimi ve üyeleri de destek oldu.

17.08.2018-14:36 - (Son Güncelleme: 17.08.2018-14:32) Eskişehirspor’a ETO Desteği!

ETO Başkanı Metin Güler, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'un yaşadığı sorunların üzücü olduğunu belirterek, kulübe her zamankinden daha fazla destek gerektiğini vurguladı.

Eskişehirspor'un geçtiğimiz hafta oynanan Giresunspor maçına genç alt yapı oyuncularıyla çıktığını hatırlatan Güler, şu ifadeleri kullandı:

"Bu hafta Balıkesirspor’la karşılaşacağız. Bu karşılaşmaya da gençlerle çıkıyoruz. Şu an itibarıyla maalesef transfer yasağını kaldırmayı başaramadık. Bu nedenle bu kampanyanın çok daha büyüyerek ilerlemesi gerekiyor. Eskişehir'in mali kaynaklarıyla borç ödeme şansımız yok. Bu durumu tabana yaymamız lazım. Her Eskişehirspor sevdalısının bu kampanyaya destek olması gerekiyor. ETO camiası olarak, iş insanları olarak bugün burada kampanyaya destek olmak adına toplandık. Yönetim kurulunun dışında üyelerimizle beraber bugün burada inşallah kampanyaya destek olacağız."

Etkinliğe, ETO üyelerinin dışında Eskişehirsporlu oyuncular ve vatandaşlar da katıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal