Eskişehirspor Ümit Özat İle Anlaşma Sağlayamadı!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da prensipte anlaşmaya varılan ve kulüp başkanı Halil Ünal ile görüşmek adına şehre gelen teknik direktör Ümit Özat ile anlaşma sağlanamadı.

14.06.2018-15:46 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-15:41) Eskişehirspor Ümit Özat İle Anlaşma Sağlayamadı!

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ile gerçekleştireceği görüşme sonrası resmi sözleşme imzalanacağı kulüp tarafından açıklanan teknik direktör Ümit Özat, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne geldi. Ancak bir süre sonra anlaşma sağlanamayınca Eskişehir'den ayrıldı.

Kulüp başkanı Halil Ünal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Eskişehirspor'u Spor Toto Süper Lig'e taşımak adına pek çok çalışma yaptıklarını söyledi.

Hedefsiz bir Eskişehirspor'un olamayacağını vurgulayan Başkan Ünal, şunları söyledi:

"Eskişehirspor büyük bir camia, anlı, şanlı, tarihi bir mazisi var. Eskişehirspor’u layık olduğu yere getireceğiz. Bu sebeple de şampiyon bir takım oluşturacağız. Bu çorbada herkesin bir tuzu olmasını ve emeğinin geçmesini istiyoruz. Yeni bir kadro oluşturacağız. Kadromuzda kazandığımız genç, yetenekli futbolcularımız mevcut. Bu ligi tanıyan deneyimli futbolculara da ihtiyacımız var. Bugün teknik direktörlük görevi konusunda Ümit Özat ile görüşme gerçekleştirdik. İşin maddi boyutları var. Kendisi teklifimizi düşünmek istedi. Biz de düşünüyoruz. Görüşmelerimiz sürecek. Hız kesmeyeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal