Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Begiter: Lisansları Çıkartamadık

Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'un divan kurulu başkanı Aydın Begiter, kulübün borçlu olduğu bazı eski futbolcu ve teknik direktörlerden muvafakat belgesi alamamalarından dolayı, yeni transferler için lisans çıkartamadıklarını açıkladı.

01.09.2018-11:52 - (Son Güncelleme: 01.09.2018-11:49) Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Begiter: Lisansları Çıkartamadık

Eskişehirspor Divan Kurulu Başkanı Begiter, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, kadroya yeni transfer edilen oyuncuların lisanslarının çıkartılamaması nedeniyle duyduğu üzüntüyü paylaştı.

Borçlu olunan bazı oyuncu ve teknik adamların, yeni transferlerin lisanslarını çıkartabilmeleri adına gerekli olan muvafakat belgesini vermediğini vurgulayan Begiter, şu ifadeleri kullandı:

"Saat 00.00 itibarıyla, bütün gayretlerimize, oluşturduğumuz kaynaklara ve yaptığımız ödemelere karşın, alacaklı eski oyuncu ile teknik direktörlerimizin direnişi sebebiyle lisansları açamadık. 53 sene önce kurduğumuz kulübümüzün yaşayan bir efsanesi olarak, hayatımın en acı gününü yaşıyorum. Kulübümüze kazandırmak istediğimiz oyuncularımıza verdiğimiz sözleri aynen yerine getireceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal