Eski Milli Futbolculara FETÖ'den 22,5 Yıl Hapis İstendi

FETÖ'nün futbol yapılanmasına yönelik soruşturma tamamlandı. İfadesi alınan eski futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, Ömer Çatkıç ve İsmail Şengül için 22,5 yıla kadar hapise cezası istendi.

14.06.2018-10:58 - (Son Güncelleme: 14.06.2018-10:52) Eski Milli Futbolculara FETÖ'den 22,5 Yıl Hapis İstendi

Futbol camiasında FETÖ örgütüne dönük devam eden soruşturma bitti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından düzenlenen iddianamede eski milli futbolcular Bekir İrtegün, Uğur Boral, Zafer Biryol, Ersin Güreler, Ömer Çatkıç ve İsmail Şengül şüpheli sıfatı ile bulundu. Şüphelilerin ‘silahlı terör örgütüne mensup olmak’ suçundan 22,5 seneye dek hapis talebi ile dava açıldı. İddianamede futbolcuların örgüte kazandırılmasında Ali Şenel adlı bir örgüt mensubunun etkili olduğu bildirilirken bu şüpheliyle alakalı ayrı bir soruşturma devam ettiği belirtildi. Bylock kullanıcısı olan Bekir İrtegün, iddianamede olan ifadesinde FETÖ ile 2007-2008 senelerinde Gaziantep’te tanıştığını sohbetlere giden kişilerin başında eski kaleci Ömer Çatkıç ve Barış Durmaz adlı futbolcuların geldiğini açıkladı.

UĞUR BORAL İTİRAF ETTİ

Şüphelilerden Uğur Boral da verdiği ifadede Ali Şenel’in adını verdi. Fenerbahçe’ye transfer edildikten sonra Ali Şenel adlı kişinin sohbetlerine gittiğini ve bu sohbetlere takım arkadaşları Tuncay Şanlı, Serdar Kulbilge, Kerim Zengin, Bekir İrtegün, Emre Belözoğlu, Orhan Şam, Gökhan Gönül’ün de geldiğini savcılıkla paylaştı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal