Eski Hocasından Allahyar Açıklaması!

Fenerbahçe'nin sezon öncesinde Esteghlal kulübünden takımına kattığı genç yıldız Allahyar Sayyadmanesh ile alakalı eski hocası Winfriend Schafer açıklamalarda bulundu.

10.04.2020-10:49 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-10:46) Eski Hocasından Allahyar Açıklaması!

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki İran'lı futbolcusu Allahyar Sayyadmanesh için flaş açıklama yapıldı. Yetenekli golcünün Esteghlal FC'de oynadığı zamanda teknik patronu olan Winfried Schafer, sarı- lacivertli oyuncunun transfer sürecine dair isyan eder şekilde bir açıklamalarda bulundu.

Schafer, Alman medyasına yaptığı açıklama da Allahyar için 'takımımın en iyi golcüsü' ve 'İran'ın en iyi golcüsü' benzetmelerini yaparken, gönderilmesinin sinir bozucu olduğu ifade edildi.

70 yaşındaki hoca, yaptığı açıklamada, "Şampiyonluk mücadelesinde garip hakem kararlarıyla önemli noktalarden geriye düşürüldük. Ancak, Asya Şampiyonlar Ligi'nde ne olduğunu asla unutmayacağım. Çalıştığım süre boyunca bunlar gerçekleşti. Birinde, üç normal oyuncumu kaybettim çünkü sözleşmelerini yenilemeyi reddettiler. Buna ek olarak, 17 yaşındaki en yetenekli golcüm (Allahyar Sayyadmanesh) Türkiye'ye, Fenerbahçe'ye satıldı. Çocuk, çalıştığım ülkedeki en iyi forvetti ancak satış politikası doğruydu." şeklinde konuştu.

ALLAHYAR SAYYADMANESH KİMDİR?

29 Haziran 2001 tarihinde İran'ın Amol kentinde doğan Allahyar, 1,82 boyunda ve forvet pozisyonunda görev yapıyor.

Kariyerine Padideh Sari FC U19'da başlayan Allahyar, sonrasında; Saipa FC U19, Esteghlal FC, Fenerabahçe ve İstanbulspor'da top koşturdu.

Allahyar, bu sezon toplamda oynadığı 12 maçta 1 gol atarken, 568 dakika görev yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal