Erzurumspor’da İki Transfer Birden!

Spor Toto Süper Lig’in yeni takımlarından Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tecrübeli stoper Egemen Korkmaz ve Brezilyalı sağ bek Auremir Dos Santos’u kadrosuna kattı.

01.08.2018-14:47 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-14:44) Erzurumspor’da İki Transfer Birden!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Medipol Başakşehir'le sözleşmesini fesheden Egemen Korkmaz ve geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyen Auremir Dos Santos ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İki oyuncu için gerçekleşen imza töreninde konuşan kulüp asbaşkanı Ünsal Kıraç, iyi oyuncuya da çok güvendiklerini vurguladı ve "Çok iyi, aslan gibi iki oyuncu transfer ettiğimizi biliyoruz. İki futbolcumuza da sağlıklı güzel bir sezon diliyorum." ifadelerini kullandı.

Mavi beyazlı ekibin yeni transferlerinden Egemen Korkmaz, sağlıklı ve başarılı bir yıl dileğinde bulunurken, şunları söyledi:

"Havaalanına indiğim dakikadan itibaren insanların heyecanını çok yakından hissettim ve bu durumdan çok büyük bir mutluluk duydum. Biz de takım arkadaşlarımızla birlikte bu heyecana karşılık vermeye çalışacağız. Futbol kariyerimdeki ilk profesyonel imzamı yine Ünsal başkanımla ve Sayın Mehmet Sekmen ile beraber atmıştım. Bu imza da umarım profesyonel kariyerimdeki son imzam olur. Elimden geldiğince saha içinde ve dışında takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışacağım."

Brezilyalı Auremir Dos Santos ise Erzurum'da olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Erzurum'un büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunun farkındayım. Erzurumspor hakkında daha önce de bilgi sahibiydim. Bana bu fırsatı sunmalarından dolayı çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal