Erzurumspor'da Hamza Hamzaoğlu Dönemi Sona Erdi

Kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla yapılan iftarda konuşan BB Erzurumspor Kulübü Başkanı Hüseyin Üneş, "Hamza Hamzaoğlu ile yollarımızı ayırdık. Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

29.05.2019-21:52 - (Son Güncelleme: 29.05.2019-21:44)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, kulüp tesislerinde basın mensuplarıyla yapılan iftarda açıklamalarda bulundu. Üneş, gelecek sezon teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile devam etmeyeceklerini ifade etti.

"HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"   

Hamza Hamzaoğlu ile 10 maçta 13 puan aldıklarını kaydeden Üneş, "Bu durum iyidir ya da kötüdür, değerlendirilir. Herkesin farklı beklentisi olabilir ama maç başı 1,3 puan ortalaması üzerinden gittiğimizde, iyiymiş gibi gözüküyor. 10 maç, 13 puan. Yani iyi diyebilirsiniz. Hamza Hamzaoğlu ile yollarımızı ayırdık. Kulübümüze yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

"BELKİ BİR 3 PUANLA HER ŞEY DEĞİŞİRDİ"   

Üneş, Hamzaoğlu'nun kariyerli bir teknik adam olduğunun altını çizerek, "Beğenip beğenmemek tartışılır ama kariyeri ortadadır. Süper Lig'de şampiyonluk yaşamış bir kaç yerli hocadan biridir. Son maçlarda şansı olsaydı, belki bir 3 puanla her şey değişirdi. Kendisine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor ve kariyerinde başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal