Erzurumspor İlk Transferiyle İmzaladı!

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden B.B Erzurumspor, Göztepe’den kadrosuna kattığı Fransız sol bek Leo Schwechlen ile sözleşme imzaladı.

28.06.2018-10:09 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-10:07) Erzurumspor İlk Transferiyle İmzaladı!

B.B Erzurumspor, geçtiğimiz sezon Göztepe’de forma giyen ve takımıyla sözleşmesi sona eren Fransız sol bek Leo Schwechlen 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

B.B Erzurumspor tesislerinde düzenlenen imza törenine başkan Mevlüt Doğan, Asbaşkan Ünsal Kıraç ve basın mensupları katıldı.

B.B Erzurumspor kadrosuna katıldığından ötürü gururlu olduğunu belirten Leo Schwechlen, "B.B. Erzurumspor tarafından istenmek benim adıma bir gurur. Taraftarlardan çok güzel mesajlar alıyorum. Onlar da bana bu tercihimden dolayı teşekkür ediyorlar. Umarım ben de onların beklentilerini boşa çıkarmam’’ ifadelerin kullandı.

B.B Erzurumspor Başkanı Mevlüt Doğan ise Fransız savunmacının Erzurum kentine uygun karakterde kaliteli bir isim olduğunu vurgulayarak, "Uzun bir çalışma neticesinde Leo’nun transferini bitirdik. Hem maliyeti kulübümüze uygun hem karakterli ve hem de kentimize uygun oyuncular transfer etmeye çalışıyoruz. Leo da bu oyunculardan birisi… Bildiğiniz gibi Göztepe’de sol bekte forma giyiyordu. Aynı zamanda stoperde de forma giyebilen çok kaliteli ve çok ahlaklı bir oyuncu. Leo’yu kulübümüze kazandırdığımız için çok mutluyuz’’ şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal