Erwin Koeman: Şans Yanımızda Olsa Kazanabilirdik

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından basın toplantısında medya mensuplarının karşısına çıktı.

04.12.2018-10:20 - (Son Güncelleme: 04.12.2018-10:18) Erwin Koeman: Şans Yanımızda Olsa Kazanabilirdik

Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Erwin Koeman, Kasımpaşa karşısında takımının sahada gösterdiği performanstan memnun olduğunu kaydetti.

Mücadelede 36 orta yaptıklarını vurgulayan Koeman, "Karşılaşmanın en etkili pozisyonlarını biz yakaladık. Futbolcularım karşılaşma süresince ölümüne mücadele etti. Yorumları anlayabiliyorum. Normal bir durum değil bu durum. Bunun gayet farkındayım. Şu an benim adıma en önemlisi, elimdeki oyuncu grubuyla bu durumla başa çıkmam gerektiği. Futbolcularımız son ana dek büyük bir mücadele verdi. Şans da yanımızda olsa kazanabilirdik. Kazanmaya ihtiyacımız olduğunu herkes biliyor. Futbolcularımdan kesinlikle şikayetçi olamam." şeklinde konuştu.

Zor bir fikstürden geçtiklerini belirten Koeman, Islam Slimani'nin performansıyla alakalı da, "Futbolcularım makine değil. Slimani'nin bize transfer olmadan önce daha iyi işler yaptığı dönemler var. Hala Fenerbahçe'nin oyuncusu ve ona inanıyorum." yorumunu yaptı.

Cezalı futbolcuların olduğunu ve ellerindeki kadroyla yarıştıklarını ifade eden Koeman, "Bu durumla başa çıkabilirim. Elimdeki durumla başa çıkmak zorundayım. Eğer pozitif olmazsam bırakmam gerekir." değerlendirmesinde bulundu.

Milli karşılaşmalar sebebiyle FIFA'yı eleştiren Hollandalı teknik adam, şu ifadeleri kullandı:

"Çok fazla karşılaşma yapıyoruz. 15 futbolcumuz milli takımına gitti. FIFA, umuyorum bu konuya ilişkin bir şey yapar. Çok fazla seyahat yapıyorlar ve maç oynuyorlar. Birlikte fazla antrenman yapamıyoruz. Perşembe günü bir karşılaşma daha var. Diğer takımlar için de bu geçerli. Pazar, perşembe oynamayı sürdüreceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal