Ertuğrul Sağlam'dan Battalla Açıklaması!

Samsunpor Teknik Patronu Ertuğrul Sağlam 16 Mayıs 2010 tarihinde Bursapor'un Süper Lig şampiyonluğunun üzerinden geçen 10 senenin sonrasında sosyal medya yoluyla Bursaspor'lu taraftarlarla toplandı.

14.05.2020-10:48 - (Son Güncelleme: 14.05.2020-10:46) Ertuğrul Sağlam'dan Battalla Açıklaması!
Canlı yayına evinden konuk olan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, şampiyonluk yıllarından bu zamana Bursaspor hatıralarından bahsetti.
'BATALLA, ANTRENÖRLÜK HAYATIMDA ÇALIŞTIĞIM EN DEĞERLİ OYUNCUDAN BİRİ'
Taraftarların sorularının bir kısmını cevaplayan Sağlam, son zamanlarda gündeme gelen Batalla'nın Bursaspor'a teknik direktör olarak getirilmesiyle alakalı olarak da konuştu. Batalla'nın hocalık kariyeri boyunca çalıştığı en değerli birkaç oyuncudan biri olduğunu ifade eden Sağlam, "Batalla hakikaten ilk geldiği zaman fiziksel sıkıntıları vardı. Onunla görüşme yaptım. Ona anlattım. 'Çok kalitelisin ama Türkiye'de futbol başka oynanıyor. Bu kalitene fiziksel olarak değer katarsan bu ülkede çok farklı yere gelirsin' dedim. Ondan sonraki dönemde de çok çalıştı. Çabaladı. Üst düzey bir profesyonel, her antrenmanı sonuna kadar yaşayan antrenmanda edindiklerini saha içerisinde takımı için kullanan bir oyuncuydu. Bir tane antrenman kaçırdığını hatırlamıyorum. Benim antrenörlük hayatımda çalıştığım en değerli birkaç oyuncudan biridir. Şampiyonluk senesinden sonra tam anlamıyla bir lider oldu. Şunu çok açık ve net söylüyorum. Bizim için çok önemli bir insandır. Bursasporluların gönlünde çok farklı yerdedir" şeklinde konuştu.
'BATALLA'NIN TARAFTAR NAZARINDA ÇOK BÜYÜK BİR KREDİSİ VAR'
Batalla'nın Bursaspor'a teknik direktör olmasının bazı riskleri de taşıdığını vurgulayan Sağlam, "O süre zarfında ilişkiler zedelenebiliyor. Zamanlamayı iyi yapmak gerekiyor. Batalla antrenörlük kariyerinin başlangıcında. Ona iyi bir kapı açmak için onun futbol mantalitesini yansıtan ortamı oluşturmak lazım. Bursaspor'a önümüzdeki sezonlarda çok önemli kattı sağlayabilir ama ona katkıyı sağlaması için ortamı oluşturmak lazım. Onun dışında Batalla bu takımı alacak oradan oraya uçuracak diye bir şey yok. Batalla kesinlikle yapar. Onun birçok avantajı var. Gelecek olan antrenörlerden çok daha avantajlı. Taraftar nazarında çok büyük bir kredisi var" dedi.
'İNŞALLAH BURSASPOR SÜPER LİG'E ÇIKAR VE AİT OLDUĞU YERE GELİR'
Ertuğrul Sağlam, Bursaspor ve Bursa halkını da asla unutmadığını konuşmalarına ekleyerek, "16 Mayıs, Türk futbolu için çok önemli bir gün. O günün hatırına ben şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Bursaspor'da taraftarının desteği ile Süper Lig'e çıkar ve ait olduğu yere gelir. Bu en büyük dileğim. Tüm Bursa'ya selamlarımı iletiyorum. Salgın sürecini de çok çabuk geçip, futbola en kısa sürede ulaşacağımız bir süreç yaşamayı umut ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal