Ertuğrul Sağlam: 'Yerli Bir Forvete İhtiyacımız Var'

Samsunspor Teknik Patronu Ertuğrul Sağlam, Atabey ve Bahattin'in takımdan gittiğini ve yerli bir golcüye ihtiyaçlarının olduğunu belirtti.

10.09.2020-14:19 - (Son Güncelleme: 10.09.2020-14:17) Ertuğrul Sağlam: 'Yerli Bir Forvete İhtiyacımız Var'

TFF 1. Lig kulüplerinden Samsunspor'un teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, herkesin parmakla gösterdiği sempatik bir kulüp olmak istediklerini ifade etti.

İzleyenlere keyif veren bir futbol anlayışı ile bütün karşılaşmalara çıkacaklarının altını çizen Sağlam, "Her rakip bizim için değerli ve önemlidir. Futbolun gereğinden ve doğasında bulunan rekabet sonuna kadar yaşanırken, aynı zamanda da her takıma saygımızı her fırsatta dile getireceğiz, onu koruyacağız. Kazanırken ve işler iyi giderken de daha fazla çalışmanın yollarını arayacağız. Her şey yolunda giderken daha mütevazı nasıl olunur onu göstereceğiz. Taraflı tarafsız herkesin sempati duyduğu, beğendiği ve parmakla gösterdiği bir takım haline inşallah geleceğiz." dedi.

'TOMANE İLE İLGİLENİYORUZ'

Kızılyıldız'da top koşturan Portekizli golcü Tomane ile ilgilendiklerini aktaran Sağlam, açıklamasını şu şekilde sürdürdü: "Oyuncunun transferi konusunda bugün veya yarın açıklama yapılacaktır. Ama maalesef onun da kulübüyle ilgili özel bir durumu var ve onunla anlaşma durumu olduğunda size gerekli detayları da verebiliriz. Ama yerli bir forvete ihtiyacımız var. Çünkü takımımızdan geçtiğimiz sezon forvet mevkisinde oynattığımız Atabey ve Bahattin ayrıldı. Onların yerine de sadece bir kişi aldık. Futbol düzeyinde bizim bir forvete daha ihtiyacımız var gibi görünüyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal