Ertuğrul Sağlam İlk Adımını Sağlam Attı !

İran'daki Türk halkının simgesi olarak kabul edilen Traktör Sazi'nin teknik direktörlüğünü yapan Ertuğrul Sağlam, Ekibiyle birlikte ilk galibiyetini aldı.

03.02.2018-14:16 - (Son Güncelleme: 03.02.2018-14:08) Ertuğrul  Sağlam İlk Adımını Sağlam Attı !

İran Birinci Futbol Ligi ekiplerinden En çok Türk taraftara sahip olan Traktör Sazi, 22. hafta maçında Pedide'yi 3-0 yendi.

Teknik patronluğunu Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı Traktör Sazi, Meşhed kentindeki İmam Rıza Stadı'nda Pedide takımına misafir oldu.

SAHADAN 3-0 GALİP AYRILDILAR

İlk devresi golsüz sona eren mücadelenin 51. dakikasında Mehdi Mehdipour'un golüyle üstünlüğü yakalayan Traktör Sazi, İhsan Pehlivan'ın 83 ve 90. dakikalardaki golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın 49. dakikasında konuk ekipte forma giyen Muhammed Hüseyin Muradmend, kırmızı kart görerek, takımını eksik bıraktı.

Ligde 6. galibiyetini alan Traktör Sazi, puanını 25'e yükseltirken, Pedide ise 23 puanla yerinde saydı.

İLK GALİBİYETİMİZİ ALDIK

Maçın ardından sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Sağlam, "İlk galibiyetimizi aldık. Oynayan, oynamayan bütün futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Güzel günler için çalışmaya devam edeceğiz. Gerek stadyumda gerekse Tebriz ve diğer şehirlerde bizi destekleyen herkese çok teşekkürler." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal