Ersun Yanal'ın Yeni Takımı Belli Oldu!

Gelecek sene Fenerbahçe'nin başına geçeceği konuşulan Erol Bulut'tan boşalacak teknik direktörlük koltuğu için çalışmalara başlayan Alanyaspor'un, Ersun Yanal ile anlaştığı ortaya çıktı.

10.07.2020-14:53 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-14:41) Ersun Yanal'ın Yeni Takımı Belli Oldu!

Süper Lig'deki kötü gidişatın ardından teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe, aylardır yeni hocasını aramaya devam ediyor...

Fenerbahçe için en ciddi adayın ise Alanyaspor Teknik Patronu Erol Bulut olduğu belirtiliyor. Bulut'un, gelecek sezon sportif direktörlük görevine getirilecek olan Emre Belözoğlu ile görüştüğü ve teknik direktörün, gelecek sezonda takımın başında yer alması düşünülüyor.

Erol Bulut'un sarı- lacivertliler ile anlaşması durumunda ise Antalya temsilcisinin yeni teknik direktörünün de kim olacağı da ortaya çıktı.

ERSUN YANAL İLE ANLAŞMAYA VARDILAR

Aytemiz Alanyaspor yönetiminin, Erol Bulut'tan boşan teknik adamlık koltuğu için deneyimli hoca Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı aktarıldı.

Bilindiği üzere daha önce Fenerbahçe'de görev alan Ersun Yanal ile üst üste başarısız sonuçların sonrasında geçtiğimiz mart ayında yönetim, gönderme kararı almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal