Ersun Yanal'dan Öğrencilerine Kritik Uyarı

Bu akşam sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, öğrencilerine son taktiği verdi. Mücadelenin önemini değinen teknik adam, 'Kazanmak zorundayız. Bu maçın özrü olmaz' dedi.

27.04.2019-12:54 - (Son Güncelleme: 27.04.2019-21:51)

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında bu akşam evinde Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe son hazırlıklarını yaptı. Sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan sarı-lacivertliler, maçı kazanıp kalan maçlar için yeni bir sayfa açmak istiyor.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, kritik maç öncesinde öğrencilerine uyarılarda bulundu. 57 yaşındaki çalıştırıcı, 'Taraftarımız önünde, kazanmak zorunda olduğumuz bir sınava çıkacağız. Bu maçın özrü olmaz. Sahada elinizden geleni değil, onun da fazlasını yaparak galibiyete uzanacaksınız' şeklinde konuştu.

DERBİLERDE HER ZAMAN ÜSTÜN

Terbilerde her zaman daha iyi bir performans sergilediklerine değinen Yanal, 'Beşiktaş, Kadıköy’e 3 puan hasretine son vermek için geldi, yapamadı. Galatasaray 19 yıllık geleneğimizi bitirmek için sahaya çıktı, bizi yenemedi. Şimdi Trabzonspor 22 senelik Kadıköy özlemini bitirmek istiyor. Buna izin vermeyeceğinize eminim' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal