Ersun Yanal'dan Hakemler ve Kural Hatası Yorumu!

Ersun Yanal, bugün yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

01.10.2019-14:34 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-14:32)

Geçtiğimiz hafta Alanyaspor maçında gerçekleşen kural hatası iddiaları hakkında da açıklamalarda bulunan Ersun Yanal şu sözleri söyledi..

"KURAL HATASI KONULARINA GİRMİYORUM"

Savunma konusunda Zanka ve Jailson'un çok iyi oynadığını söyleyen Ersun Yanal, Alanyaspor maçında eleştirilen savunma hatalarıyla ilgili de konuştu. Hata ve kazanın farklı şeyler olduğunu söyleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, “Mesela biz Alanya'da kaza yaptık. Jailson'un yaptığı hata değildi, kazaydı. Kural hatası konusunda da müracaat edildi. Orada bir kural var. Bunun dışında biz zaten bununla ilgilenmiyoruz, saha içinden kopmuyoruz. Bu konularla ilgilenen yöneticiler var ve gerekli başvuruları yaptılar” dedi.

"HAKEMLERİMİZE GÜVENİYORUM"

Hakemler hakkındaki soruyu da yanıtlayan tecrübeli teknik adam, “Hakemlerimize güveniyorum. Ben daha önce hakemlerimizin kötü yönetildiğini söylemiştim. Bir hakemimizin kokartı elinden alındı, kokartı alındıktan sonra 4 tane önemli maça verdiler. Bunları söyledim ben. Ama bunun dışında hakemlerle ilgili ben konuşmam. Cüneyt hoca da maçı yönetmesi gerektiği gibi yönetti. Uzun zaman sonra ben bir hakemin sahada olup olmadığını hissetmedim. Bu çok önemli. Eğer maç sonrasında futbolcular birbirine sarılıp forma değiştiriyorsa, hakem iyidir diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal