Ersun Yanal'dan Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel Açıklaması!

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal sohbet toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. İşte önemli detaylar..

01.10.2019-14:32 - (Son Güncelleme: 01.10.2019-14:29)

"EMRE BU TAKIMIN MENTÖRÜ"

Emre Belözoğlu'nun oyun aklının çok önemli olduğuna da vurgu yapan Ersun Yanal, “Emre oyunun şefi, temponun da karakteri. Bu takımda son dönemde liderlik özelliği olmayan bir grup meydana gelmişti. Ben de geldiğimde ilk tespitim buydu. Emre gibi bir oyuncuya da ihtiyaç vardı. Emre'nin Fenerbahçeliliği tartışılmaz. Onun bize, bizim ona olan güveni tartışılmaz. Bizim için önemli bir karakter. Oyunculuktan daha öte görüyorum ve bunun öyle olmasını isteyenlerin başında ben varım. Emre kendisine çok iyi bakıyor. Bu işin 3 ayağı var. Beslenme, rejenerasyon, yükleme. Bunlarda inanılmaz bakıyor kendine” dedi.

"VOLKAN DEMİREL'İ İKNA ETTİK"

Volkan Demirel'in de teknik ekibe dahil edilmesiyle ilgili konuşan Yanal, “Volkan Demirel 17 sene burada oynadı ve bu şekilde veda etmesini ben sindiremezdim. Ülkemizdeki spor geleceği, bu tarz sportmen kişiliklere teslim edilecek. Volkan'ın da burada görev alması gerekirdi. Ben oynamasından yana tavır da gösterdim. Şans bulurdu, bulamazdı o başka bir şey. Başkanımız da kesinlikle Volkan'ın takım içinde kalmasını istiyordu ve biz de Volkan'ı ikna ettik” diyerek Volkan'ın takımda kalmasını sağladıklarını söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal