Ersun Yanal'dan Cenk Tosun Girişimi!

Beşiktaş'a 3-1'lik mağlup etmesiyle şampiyonluğun 1 numaralı favorisi haline gelen Fenerbahçe, sezon arasında transferler yapacak.

26.12.2019-11:09 - (Son Güncelleme: 26.12.2019-11:00) Ersun Yanal'dan Cenk Tosun Girişimi!

Ali Koç ve yönetim ekibinden transfer için tam yetki verilen Teknik Adam Ersun Yanal'ın planladığı oyuncular arasında sansasyonel isimler var.

Ersun Yanal, Everton'da pek fazla oynama fırsatı bulamayan eski Beşiktaşlı Cenk Tosun'un kiralanmasını hedefliyor. Deneyimli teknik adamın "Cenk gelirse çift forvet oynarız" dediği söylendi. Cenk operasyonu başarısız olursa golcü bir kanat oyuncuya bakılacak.

Dirar'ı aslında oynadığı mevkisi olan sağ açıkta kullanmak isteyen deneyimli hoca, sol beke acil oyuncu desteği yapmak istiyor. Yanal ve ekibinin listesinin ilk sırasında Kolarov var. Fakat Sırp oyuncunun Roma'da kalma ihtimalim yüksek. Bu sebeple İsviçreli Ricardo Rodriguez'le iletişim devam ediyor.

Zanka ve Rami'den yana hayal kırıklığı yaşayan Yanal, defans bölgesi için Roma'dan Juan Jesus'u hedef gösterdi. İtalyanlar, sambacının gitmesine onay verecek. Rami, Zajc, M.Ekici ve Alper ise yılbaşında gidecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal