Ersun Yanal: Slimani'ye Forma Vermeyeceğim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi'nde Zenit ile oynayacakları rövanş mücadelesi öncesinde açıklamalarda bulundu.

20.02.2019-21:11 - (Son Güncelleme: 20.02.2019-21:01) Ersun Yanal: Slimani'ye Forma Vermeyeceğim

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş mücadelesinde evinde 1-0 mağlup ettiği Zenit'e yarın akşam konuk olacak.

ÜSTÜNLÜK KURACAĞIZ

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Zenit maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi. Açıklamasında Zenit'in durumunu değerlendiren Yanal, "Zenit'in durumu belli, lig lideri. Ama uzun zamandır maç yapmıyorlar. Sakat oyuncuları var, bizde de var. İki takımın da gücü belli. İstanbul'da oynadığımız şekli burada oynamamak için bir sebep yok. Rakibimize üstünlüğümüzü kabul ettirmek istiyoruz." dedi.

SLİMANİ'Yİ OYNATMAYACAĞIM

Son haftalardaki performansı ile Fenerbahçeli taraftarları çıldırtan Slimani'yi oynatmayacağını açıklayan Ersun Yanal, "Slimani'yi kullanmakta bazı tereddütlerimiz var, büyük ihtimalle de kullanmayacağım. Ayew ilk 11'de oynayacak. Forvet pozisyonuna alışık bir oyuncu. Valbuena sakat zaten, buraya gelmedi. Derbi maçına yetiştirmeye çalışıyoruz." dedi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal