Ersun Yanal, Rizespor Maçı Öncesinde Konuştu

Ersun Yanal, antrenman öncesi oyuncularına kısa bir konuşma yaptı. Tecrübeli antrenör, Beşiktaş derbisindeki performanslarından dolayı bir defa daha tebrik ettiği oyuncularına Rizespor maçının ciddiyetinden bahsetti.

27.12.2019-15:04 - (Son Güncelleme: 27.12.2019-14:56) Ersun Yanal, Rizespor Maçı Öncesinde Konuştu

Fenerbahçe'nin hocası Ersun Yanal, dünkü antrenman öncesi futbolcularıyla kısa bir toplantı gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'nin teknik adamı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Kaybettiğimiz maçlardan sonra olduğu gibi kazandığımız maçlardan sonra da bir şekilde eleştiriliyoruz. Herkesin kulağını tıkayıp, sahaya odaklanmasını istiyorum. Deplasmanda 4 haftadır galibiyet sevinci yaşayamadık. Rize karşısında alacağımız 3 puan bu açıdan da çok önemli olacak. Rakiplerimizin de puan kaybetme ihtimalini düşünürsek, Rize karşısında alacağımız galibiyetle ikinciliğe kadar çıkabiliriz. Bu da ikinci yarı öncesi rakiplerimize ciddi bir mesaj olacaktır."

Serdar Aziz'in cezalı, Sadık'ın sakatlık geçirmesi sebebiyle forma giyemeyeceği 17. hafta öncesi F.Bahçe'de defans kurgusu konuşuluyor. Beşiktaş maçında güzel bir performans sergileyen Jailson'un Rize'de de stoper olarak görev alması ön görülürken, partneri için iki ihtimal var. Teknik ekibin Jailson ile beraber Zanka ya da Gustavo'nun oynaması bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal