'Ersun Yanal Mağlup Olursa Farklı Bir Durum Oluşabilir'

Eski Galatasaraylı kaleci Kerem İnan, Dev derbi öncesi açıklamalarda bulundu.

20.02.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-12:18) 'Ersun Yanal Mağlup Olursa Farklı Bir Durum Oluşabilir'

Eski Galatasaraylı kaleci Kerem İnan, Dev derbi öncesi açıklamalarda bulundu. İnan.” Derbide Fenerbahçe’nin Beraberlik düşüncesinde futbol oynayacağını.” İfade etti.

İki tarafında eksiklikleri var. Galatasaray'da Lemina'nın eksikliği takımı zorlayacaktır. Fenerbahçe, Emre'nin yokluğunu ne kadar arar bilemiyorum zaten Ersun Yanal uzun zamandır oynatmıyor. Gustavo'da bu noktada sıkıntılı. Uzun yıllardır Galatasaray kazanamıyor, 2020'ye girdik, 20 yıl oldu. 1999'da son kazandığımız mücadelede kadroda ben de vardım. Mehmet Bölükbaşı kaledeydi, ben yedektim. O gün 2-1 kazanmıştık. Fenerbahçe uzun yıllardır kazanıyor ama son yıllarda maçlar genelde berabere bitiyor. Bana beraberlik kokan bir maç gibi geliyor. Fenerbahçe'nin savunmadaki eksileri ve hücumdaki artılarına bakınca, Galatasaray'ın hücumdaki eksikleri, defanstaki artılarına da bakınca beraberlik ön plana çıkıyor.

Futbolculuk dönemimde biraz zor geçiyordu. Hasan Şaş ile sohbet etme şansı buldum. Uyuyabiliyor musun? diye sordum. Artık uyuyabiliyorum dedi. Fenerbahçe derbilerinde o stres uzun yıllardır devam ediyordu. Şu an kadrolara baktığımızda o stresi yaşayabilecek kaç oyuncu kaldı, bu tartışılır. Taraftarlar bu derbiye de müthiş bir şekilde hazırlanıyor. Çünkü artık bir Kadıköy'de bir galibiyet bekliyorlar. Fenerbahçe'nin kaybetmeme üzerine bir kurgu oluşturacağını düşünüyorum. Ersun Yanal, mağlup olursa farklı bir durum oluşabilir. İki tarafta kontrollü oynayacak gibi bana geliyor.

Fenerbahçe'nin de her zaman çok iyi kadroları olmuştur. Ama bizim o günkü kadromuz çok iyiydi. Golleri Marcio ve Hasan Şaş atmıştı. O günkü yapı ile şu an arasında çok büyük farklar var. O heyecan o coşku oyuncularda biraz daha vardı. Şu an biraz maddiyata dayalı. O zaman müthiş bir takım birlikteliği vardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal