Ersun Yanal: 'Galatasaray Maçı Kaderimizi Belirleyecek'

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Ersun Yanal, ekibini Galatasaray karşılaşmasına taktiksel olduğu kadar mental anlamda da hazırlamaya çalışıyor.

21.02.2020-09:45 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-09:35) Ersun Yanal: 'Galatasaray Maçı Kaderimizi Belirleyecek'
Ersun Yanal, ekibini zor maça taktiksel olduğu kadar mental anlamda da hazırlamaya çalışıyor. Deneyimli teknik adam, her konuşmasında üstüne basa basa bu karşılaşmanın kendileri için ne kadar ciddi olduğundan bahsediyor. Ersun Yanal, dün yapılan antrenmandan önce de ekibini etrafına toplayarak, “Son 3 maçta 8 puan kaybettik. Çok kötü bir dönem geçirdik. Galatasaray derbisi, kaderimizi belirleyecek. Şampiyonluğa tutunmak için artık son şansımızı kullanacağız. Sezon boyunca verdiğimiz emeklerin karşılığını alma umutlarımız, bu 90 dakikaya bağlı” dedi.

58 yaşındaki hoca, en büyük şans ve fırsatlarının taraflar olacağını vurgulayarak, “Galatasaray karşısında bunu en iyi şekilde kullanmalıyız. Rakibimiz 20 yıldır stadımızda kazanamıyor. Sahaya bizden daha stresli çıkacaklar. Taraftarı arkamıza alarak ilk düdükten itibaren rakibimize üstünlüğümüzü göstermeliyiz” sözlerini söyledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal