Ersun Yanal Bombası! Yeniden Mi Geliyor?

Başkan seçilmesi halinde gelecek sezon yeni bir planlamaya gitmeyi düşünen Aziz Yıldırım’ın bu doğrultuda çok ses getirecek bir hamle yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

19.05.2018-11:47 - (Son Güncelleme: 19.05.2018-11:45) Ersun Yanal Bombası! Yeniden Mi Geliyor?
Başkanlık seçimlerinden galip ayrılması durumunda önümüzdeki sezon hem teknik ekip hem de kadro açısından yenilenmeye gitmeyi düşünen Aziz Yıldırım’ın flaş bir hamle yapacağı gelen haberler arasında…

Aziz Yıldırım’ın gelecek sezon takımın menfaatleri doğrultusunda teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getirebileceği iddia edildi.

Başkan Yıldırım, deneyimli teknik adamın 2013-2014 sezonunda sarı lacivertli ekibin takımın başına geçmesinde büyük payı olan Yüksel Çağlar’la görüştü. İlk planda bu görüşmenin Yıldırım’ın Çağlar’ı yönetim kadrosuna katmak adına bir seçim hamlesi olduğu gibi tahmin edilse de esas iddiaya göre, Çağlar’ın Yıldırım’a gelecek sezon takımın başına Ersun Yanal’ı getirmesi konusunda tavsiyede bulundu.

Son zamanlarda Mehmet Ali Aydınlar ve Aziz Yılmaz gibi isimlerle buzları eriten Aziz Yıldırım’ın, takımın çıkarları konusunda Yanal’a da evet diyebileceği iddia ediliyor.

Fotospor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal