Ersin Destanoğlu: 'Sergen Hocamın Güvenini Boşa Çıkarmamaya Devam Edeceğim'

Beşiktaş’ın genç yıldızı Ersin Destanoğlu, ilk 11’de süre alıp, kaleyi devralmasıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

02.09.2020-13:15 - (Son Güncelleme: 02.09.2020-13:12) Ersin Destanoğlu: 'Sergen Hocamın Güvenini Boşa Çıkarmamaya Devam Edeceğim'

Beşiktaş altyapısından çıkan ve bu sezon forma şansı bulan 19 yaşındaki genç eldiven Ersin Destanoğlu, teknik adam Sergen Yalçın'ın kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağını belirtti. Ümit Milli Takım aday kadrosunda yer alan ve ay- yıldızlı takımla İstanbul'da kampta olan Ersin, özel açıklamalarda bulundu.

İlk kez Ümit Milli Takım kampına çağrıldığını kaydeden Ersin, "Bunun için hocamıza teşekkür ediyorum. Önümüzde Andorra maçı var. Onun için iyi hazırlanıyoruz. Heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Ay- yıldızlı takımdaki genç futbolcuların kulüp takımlarında süre bulduğuna vurgu yapan siyah- beyazlı oyuncu, "Çok iyi takımız. Kalan 4 maçı da kazanıp önümüzdeki şampiyonalara bakmak istiyoruz. Herkes takımlarında süre bulmaya başladı. Elimizden geleni yaparak milli takım formasını en iyi şekilde taşımaya çalışacağız." dedi.

'HOCAM BANA GÜVENMEYE DEVAM EDİYOR'

Alman kaleci Loris Karius'un kulüpten gitmesinin ardından kaleyi devralan Ersin Destanoğlu, "Pandemiden sonra Sergen hocam bana şans verdi. Ben de güvenini boşa çıkarmamaya çalıştım. Bu sezon da başladık. İlk resmi maçımızı oynadık ve hocam bana güvenmeye devam ediyor. Ben de Sergen hocamın bana güvenini boşa çıkarmamaya devam edeceğim." şeklinde konuştu.

Sergen Yalçın ile alakalı düşüncelerini dile getiren Ersin, "Sergen hoca bana çok güveniyor. Takıma karşı tutumu da çok iyi. Bana olan güvenini iyi oynadığımda da kötü oynadığımda da dile getiriyor. Birebir iletişimi de çok iyi olan bir teknik direktör. Umarım onunla birlikte çok büyük başarılar yakalarız." açıklamasını yaptı.

'BEŞİKTAŞ FORMASINI GİYMEK BENİM HAYALİMDİ'

Ersin, siyah- beyazlı takımda oynama hayaline kavuştuğunu aktardı.

Genç yaşta kaleye geçtiğinden bahseden Ersin Destanoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Beşiktaş formasını giymek benim hayalimdi. Genç yaşta giymeye başladım. Bu benim için büyük bir avantaj. Taraftarlarımız da her şartta arkamızda duruyor. Şu an oynuyorum, elimden geleni yapıyorum. Taraftarımıza, hocamıza, kulübümüze ve armamıza layık olmaya çalışıyorum. Taraftarımız bize destek vermeye devam etsin, biz de elimizden geleni yapmaya devam edelim."

PAOK KARŞILAŞMASI İLE İLGİLİ KONUŞTU

Genç kaleci, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Yunanistan'ın PAOK kulübüne elenmeleriyle alakalı, "PAOK maçına iyi hazırlanmıştık. Bahane üretmeye gerek yok. Kötü başlayınca dönüşümüz zor oldu. Elimize fırsatlar geldi ama döndüremedik. UEFA Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. Bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası'nda uzun bir serüven var. Önümüzdeki her maç çok önemli." sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal