Ersin Destanoğlu: 'Şampiyon Olmak İstiyoruz'

Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, Beşiktaş Dergisi'nin ekim ayı sayısında değerlendirmelerde bulundu.

02.10.2020-10:16 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-10:13) Ersin Destanoğlu: 'Şampiyon Olmak İstiyoruz'

Beşiktaş'ın 19 yaşındaki genç file bekçisi Ersin Destanoğlu, bu sezonda şampiyon olacaklarına inandığını ifade etti.

'HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK'

Ersin, Beşiktaş Dergisi'nin ekim ayı sayısında bulunan açıklamasında, "Büyük camiayız. Hedefimiz şampiyonluk. Ama maç maç ilerleyeceğiz, önümüzdeki her maçı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

'ÇOK ÇALIŞMAM GEREKİYOR'

Genç yaşta forma giydiği Beşiktaş'ta uzun seneler oynamak istediğini dile getiren Ersin, "Altyapısından yetiştiğim kulübümde hedeflerim var. Bu hedefleri gerçekleştirmek için ise çok çalışmak gerekiyor." diye belirtti.

'TARAFTARIMIZ ARKAMIZDA DURUYOR'

Taraftarları çok özlediğini vurgulayan genç eldiven, "Taraftarlarımız iyi de oynasak kötü de oynasak arkamızda duruyor. O desteklerini hiç bırakmasınlar. Çünkü hata yaptığımızda toparlanmamızda çok büyük bir etken. Şu an maçlar seyircisiz. Taraftarımızın önünde oynamak bizim hayalimizdi. Umarım en kısa zamanda buluşur ve taraftarımızın önünde futbol oynar, onları mutlu ederiz." açıklamasını yaptı.

'ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEĞİM'

Futbola başlamasında babasının büyük desteği olduğunu aktaran Ersin, "Ama annem daha ziyade okula konsantre olmamı istiyordu. Babamın desteği sayesinde çok sorun olmadı ve okulla beraber götürdüm. Annem hala okula devam etmemi çok istiyor. Babam da istiyor tabii. Ben de onlar için bu yıl üniversite sınavına gireceğim." sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal