Ersan Parlatan: '2. Golden Sonra Takım Gerçek Yüzünü Gösterdi'

Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 2-0 yenen Göztepe’nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, sergiledikleri performanstan memnun olduklarını kaydetti.

18.03.2020-09:12 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-09:04) Ersan Parlatan: '2. Golden Sonra Takım Gerçek Yüzünü Gösterdi'
Süper Lig’de Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup eden Göztepe’nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, gösterdikleri performanstan memnun olduklarını söyledi. Parlatan, karşılaşmanın sonrasında katılım gösterdiği basın toplantısında, taraftarsız yapılan mücadelede alıştıkları coşkudan yoksun oynadıklarını aktardı.

Çaykur Rizespor karşılaşmasına kadar 3 maçtır yenildiklerini ve gol kaydedemediklerini dile getiren Parlatan, "İyi bir performans gösterdik. İlk yarıda iyi oynasak da pozisyon bulmakta zorlandık. Son paslarda net olmayışımız nedeniyle skor bulamadık. Golü bularak kazandığımız öz güven çok önemliydi. 2-0’dan sonra takım gerçek yüzünü gösterdi." ifadelerini kullandı.

Parlatan, dünyada olan olaylar sebebiyle oyuncuları maça hazırlamanın kolay olmadığını vurgulayarak, "Takımımızı pazar günü maçımızı var gibi hazırlayacağız." diyerek konuşmasını tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal