Erol Bulut'tan Brahim Darri’ye Veto!

Fenerbahçe Fatih Karagümrük'ün başarılı futbolcusu Brahim Darri ile prensipte anlaşmıştı. Erol Bulut göreve başlamasının sonrasında bu transferi iptal etti.

10.08.2020-11:31 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-11:56) Erol Bulut'tan Brahim Darri’ye Veto!

Fenerbahçe'de Erol Bulut takımla beraber idmanlara başlarken bir taraftan da gelecek sezon transferleri için Emre Belözoğlu ile sürekli toplantı halinde. Sarı-Lacivertli kulübün yeni hocası daha önce prensip anlaşmasına varılan Karagümrüklü Brahim Darri transferini veto etti.

EMRE BELÖZOĞLU EL SIKIŞMIŞTI!

Yeni sportif direktör Emre Belözoğlu Karagümrük’te top koşturan Darri için 1 milyon bonservis ve futbolcuyla 3 senelik imza konusunda anlaşma yapmıştı. Hatta Belözoğlu futbolcunun sosyal medya hesabına da müdahalede bulunmuş ve gereksiz paylaşımları kaldırtmıştı.

EROL BULUT DARRİ'Yİ VETO ETTİ!

Karagümrük Başkanı Süleyam Hurma verdiği demeçte Brahim Darri transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladıklarını açıklamıştı. Fakat Erol Bulut, Darri için yetersiz raporu verince Fenerbahçe bu transferi şimdilik iptal etti.

DARRİ ŞAŞKINA DÖNDÜ!

33 karşılaşmada 4 gol atan ve gelecek sezonda Fenerbahçe oynamaya hazırlanan 26 yaşındaki Hollanda'lı futbolcunun Bulut'un kararı sonrası şoka girdiği aktarıldı. Darri'nin görev yaptığı Karagümrük Play-Off finalinde Adana Demirspor'u geçerek Süper Lig'e çıkmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal