Erol Bulut: Orada Da Hedefimiz Final Oynamak

Alanyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

22.02.2020-08:32 - (Son Güncelleme: 22.02.2020-08:29) Erol Bulut: Orada Da Hedefimiz Final Oynamak

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup olan Alanyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İyi konsantre olarak başlayamadık. İstediğimizi veremedik. Daha baskılı olmak istedik. İkinci yarıda oynanan futboldan memnunum. Yeterince gol pozisyona girdik. Maalesef şanslı olan taraf Sivasspor'du. Penaltıdan golü buldular. Kaybettiğimiz bir maç oldu. Herkes Alanya bu yarıştan koptu gibi düşünebilir ama Alanya bu yarıştan uzaklaşmayacak. Önümüzde 11 maç daha var. İkinci yarı oynadığımız futbolu tüm maçlarda gerçekleştirmeye çalışacağız."

Hem Süper Lig hem de Türkiye kupasında iddialı olduklarını söyleyen Bulut, "İkinci yarıdaki futbolu sergilediğimiz sürece bu yarışın içinde olacağız sonuna kadar. Kupada yarı finaldeyiz. Antalya ile oynayacağız. Orada da hedefimiz final oynamak. İnşallah bunu başarırız" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal