Erol Bulut: Medel’in Kırmızı Kartı Gereksiz Yere Verildi

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş ile geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmayı ve bu karşılaşmada kırmızı kart gören Gary Medel’in pozisyonunu değerlendirdi.

18.09.2018-13:38 - (Son Güncelleme: 18.09.2018-13:35) Erol Bulut: Medel’in Kırmızı Kartı Gereksiz Yere Verildi

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı teknik adamı Erol Bulut, ligin 5. haftasında oynadıkları Beşiktaş karşılaşmasında yedikleri ilk golden önce faul yapıldığını fakat Beşiktaşlı oyuncu Gary Medel'in de gördüğü kırmızı kartın gereksiz olduğunu belirtti.

Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Erol Bulut, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İstanbul’da karşılaştıkları Beşiktaş mücadelesinde geride kalan haftalarda oynadıkları en iyi futbolu ortaya koyduklarını vurgulayan Bulut, duran toptan gol yediklerini hatırlattı.

Yedikleri ilk golde faul olduğunu, bu pozisyonda golü atan Pepe’nin Sadık Çiftpınar'a bir müdahalede bulunduğunu ifade eden Bulut, "Medel'e verilen kart ise bence doğru değil. Gereksiz yere kırmızı kart çıkarıldı. Adaletli olmamız, doğruysa doğruyu, yanlışsa yanlışı konuşmamız gerekiyor. Kırmızı kart gereksizdi. Ancak Beşiktaş'ın attığı ilk golde de faul vardı." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal