Erol Bulut Galibiyet Sonrasında Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in ilk devresinin son maçlarında Konyaspor'u sahasında 2-1 yenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik adamı Erol Bulut, presli oynadıkları maçın sonucunda 3 puanı hak ettikilerini aktardı.

30.12.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 30.12.2019-09:08) Erol Bulut Galibiyet Sonrasında Açıklama Yaptı

Erol Bulut karşılaşmanın ardından gerçekleşen basın toplantısında, kritik Konyaspor karşılaşmasında 3 puan almanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

Konyaspor müsabakasının zor olduğunu vurgulayan Bulut, "Aslında maça iyi başladık gözüktü ama yine de konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Nitekim 8. dakikada yediğimiz bir gol oldu. Ondan sonra futbolcularımız içeride soyunma odasında konuştuklarımızı daha iyi hatırladılar. Golden sonra tek kale maç oynadık. Rakip attıkları golden sonra kalemize gelemediler veya çok az baskı kurdular." ifadelerini kullandı.

Bu baskı sonucu karşılşamada önce birbiri yakaladıklarını belirten teknik adam, "Bu baskının sonucunda 90 artıda ikinci golü bulduk ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık" dedi.

Sezonun ilk yarısında güzel oynadıkları bazı karşılaşmaları bir puan ya da mağlubiyetle bitirdiklerini söyleyen hoca şöyle konuştu:

"Gol yollarında biraz sıkıntı çektik ama futbolun doğasında bu var. Devre arası şimdi geliyor. Bir iki transfer yapmayı düşünüyoruz. Ayrılacak bir yada iki kişi olabilir ama önümüzdeki günlerde daha net belirleyeceğiz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal