Erol Bulut: 'Fenerbahçe İle Anılmak Güzel'

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü yapacağı söylenen Erol Bulut konu ile alakalı konuştu.

03.04.2020-10:19 - (Son Güncelleme: 03.04.2020-10:11) Erol Bulut: 'Fenerbahçe İle Anılmak Güzel'
Son 3 senede Malatyaspor ve Alanyaspor ile Süper Lig'de güzel işler yapan Erol Bulut, Fotomaç'a bir röportaj verdi.

Tecrübeli teknik direktör, uzun zamandır adının gündeme geldiği Fenerbahçe konusunda olumlu konuştu. "Fenerbahçe'nin gündeminde olmak tabii ki güzel bir duygu" sözlerini kullanan Bulut, "Orada 4 yıl top oynadım, şampiyonluk yaşadım. Çok güzel günlerim geçti. Ancak burada önemli olan Fenerbahçe Yönetimi'nin düşüncesi" ifadelerini kullandı.

Şu an için resmi bir teklif gelmediğini belirten Erol Bulut şu sözleri söyledi:

"Sosyal medyada taraftar doğal olarak yakaladığımız gidişattan sonra bizi takımda görmek istiyor. Ancak dediğim gibi önemli olan F.Bahçe Yönetimi'nin düşüncesi. Takımın başına nasıl bir karakter getirmek istedikleri. Şu an tek hedefim Alanya'da başarıya ulaşmak. Kupada final yapabiliriz. Ligde de ilk 4 şansımız var. Sezon sonunda sözleşmem bitiyor ve ne olur bilemeyiz."

ANTALYA'DA OYNANABİLİR!

Herkes gibi 'Evde kal' uyarısını dikkate aldıklarını ve çalışmalarını evde sürdürdüklerini söyleyen Bulut, Rıza Çalımbay'ın kalan karşılaşmaların Antalya'da yapılması tavsiyesi içinse, "Rıza hocanın fikri güzel. Antalya'da her otelde bir takım kalabilir. Kontrollü bir şekilde tutulup, karantina gibi bir ortam olur. Şehirde yeterli stat ve tesisler de mevcut. Ancak sıcak nedeniyle haftada iki maç oynanacağını da düşünürsek, futbolcuların sıvı kaybı çok olacak." sözlerinii söyledi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal