Erol Bulut En Az 4 Takviye İstiyor!

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresini 29 puanla 3. sırada tamamlayan Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Erol Bulut, ocak ayında en az 4 transferin yapılması konusunda yönetime rapor verdiğini belirtti.

25.12.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 25.12.2018-13:20) Erol Bulut En Az 4 Takviye İstiyor!

Süper Lig’in ilk devresi ve transfere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transfer edilecek isimlerle birlikte yollarına iyi bir biçimde devam etmek istediklerini kaydetti.

Süper Lig'in ilk yarısının kendileri adına iyi geçtiğini vurgulayan Bulut, “Takımımız yorucu bir ilk devrenin ardından tatile çıktı. İyi dinlenerek ligin ikinci devresine güzel bir şekilde hazırlanacağız. Tabii yeni katılacak oyuncular sonrası takımımızın daha da güçleneceği düşüncesindeyim. Ligin ilk devresine nasıl iyi bir giriş yaptıysak, ikinci devresine de öyle bir giriş yapma hedefindeyiz. Bu doğrultuda ilk yarı bizim adımıza iyi geçti. Amacımız bu performansı ikinci yarıya da taşımak.” değerlendirmesinde bulundu.

43 yaşındaki çalıştırıcı, ligin ilk devresinde 29 puan topladıklarını ve başarılı bir durumda olduklarını da ifade ederek, "İkinci devre daha zorlu geçecek. İlk devre bizim adımıza çok iyi geçti. İkinci devrede de aynı şekilde geçirmek istiyoruz. Takıma katılacak yeni futbolcularla birlikte ikinci yarıya iyi hazırlanarak yolumuza güzel bir biçimde devam etmek istiyoruz.” dedi.

Ocak ayı için yapılmasını istediği transferleri yönetime bildirdiğini söyleyen başarılı teknik adam, “Transfer konusunda lig devam ederken başkanıma belirttim, en az 4 transfer yapalım diye. Bu sayı 5 de olabilir. Bu bağlamda kadromuza 4 ya da 5 oyuncu katacağız. Takviye yapmak gerekiyor ki mevcut yerimizi koruyalım veya ilk 6’nın içerisinde bulunalım. Bundan dolayı transfer şart. Umuyorum ki başkan ve yönetim bu transferleri en kısa zamanda bitirir.“ ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal