Ernst: 'Fabian Ernst Sadece Beşiktaş’a Aittir'

Beşiktaş'ın eski oyuncusu Fabian Ernst, siyah- beyazlılar için futbol okulları kurduğunu açıkladı.

29.05.2020-16:03 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-15:59) Ernst: 'Fabian Ernst Sadece Beşiktaş’a Aittir'

2009- 2012 seneleri içerisinde Beşiktaş görev yapan Fabian Ernst, siyah- beyazlı kulüpte gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi durumuna gelmişti.

Beşiktaş'ta şampiyonluk da gören Ernst, açıklamalar yaptı. Eski oyuncu, Beşiktaş için tekrardan çalışmak üzere olduğunu da ifade etti.

'BEŞİKTAŞ İÇİN FUTBOL OKULLARI KURMAK ÜZEREYİM'

Futbol yaşamını sonlandırdıktan sonra neler yaptığını aktaran Fabian Ernst, ''Aslında şu an bir çok şey yapıyorum. Danimarka’da ikinci ligde oynayan bir kulübün sahibiyim. Memleketimde yani Almanya’nın Hannover şehrinde ise FIA (Futbol İnovasyon Akademisi) isminde bir gençlik kulübü kurdum. Beşiktaş ailesi için tekrar çalışmak üzereyim. Ve tabii ki şu an özellikle Almanya’da olmak üzere birçok farklı şehirde Beşiktaş için futbol okulları kurmak üzereyim. Kamplar yapacağız, güzel olacak.'' ifadelerini kulladı.

'ERNST, SADECE BEŞİKTAŞ'A AİTTİR'

Bir gün bir başka Türk kulübünden teklif verilmesi durumunda vereceği yanıtı da söyleyen Ernst, ''Tek bir cümle söylemek isterim size. ‘Fabian Ernst sadece Beşiktaş’a aittir.' '' şeklinde konuştu.

Diğer taraftan deneyimli isim, sahada oynarken en fazla zevk aldığı oyuncuların sorulması üzerine Quaresma, Guti ve Simao cevabını verirken; en fazla zorlandığı rakibin ise Alex de Souza olduğunu ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal