Erman Toroğlu'ndan Olay Yaratan Suat Arslanboğa Sözleri!

Erman Toroğlu, TFF'nin Suat Arslanboğa'nın profesyonellik hakemlik sözleşmesini feshetmesiyle ilgili konuştu.

02.10.2019-12:06 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-12:04)

TFF'den Fenerbahçe Alanyaspor maçının tekrarını reddetmesinden sonra bir son dakika haberi daha girildi.. Yapılan açıklamada süper ligimizin tecrübeli hakemlerinden olan Suat Arslanboğa'nın hakemlik sözleşmesinin feshedildiği açıklandı.Son olarak Beşiktaş-Başakşehir maçını yöneten Suat Arslanboğa bu maçta Beşiktaş aleyhine verdiği kararlar çok konuşulmuştu. Beşiktaşlı taraftarları adeta çileden çıkartan kararlar veren Suat Arslanboğa'nın bu performansını TFF'de görerek bir daha maç vermemişti ve karar biraz önce açıklandı..

TFF'DEN AÇIKLAMA

"Merkez Hakem Kurulu'nun önerisi ile Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'nın Türkiye Futbol Federasyonu ile imzalamış olduğu 01.08.2019 başlangıç ve 31.05.2020 bitiş tarihli Profesyonel Hakem Sözleşmesi dün fesih edildi." ifadeleri kullanıldı.

ERMAN TOROĞLU AĞIR KONUŞTU

"Geçen yıl MHK bu iki hakeme sezon sonuna kadar maç vermeme kararı almıştı. Bunu duyan 3 tane başkan, olay Galatasaray maçında oldu diye bu bildiriyi yayınladılar. Hem de bir tezgah yaptılar. Fikret Orman 'ben Avrupa'daydım' dedi. Utanın ya utanın! O gün doğrusunu yapsaydınız ve o iki hakem dinlenseydi bugün bu olaylar olmayacaktı beyler! Amatörsünüz! Büyük kulüpleri idare ediyorsunuz ama sizin idareleriniz küçük. İşte buyrun tükürdüğünüz tabağı yaladınız."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal