Erman Toroğlu'ndan Kayserispor - Galatasaray Maçı İçin Şok Açıklama!

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Kayserispor - Galatasaray karşılaşmasını A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında yorumladı.. İşte detaylar..

31.08.2019-09:11 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-09:08) Erman Toroğlu'ndan Kayserispor - Galatasaray Maçı İçin Şok Açıklama!

Usta yorumcu Radamel Falcao'nun transfer süreciyle ilgili olarak da gündem yaratacak tespitlerde bulundu.

"Galatasaray beraber oynamıyor"

"Luyindama'nın vahim hatası var ama bu olabilir, inanılmaz yaptı da... Ona bakmıyorum. Galatasaray beraber düşünmüyor, beraber oynamıyor, beraber pres yapmıyor. Tek tek bir şeyler yapmaya çalışanlar var, onlar da kifayet etmiyor. Galatasaray 3 maçtır takım olmaktan çıkmış durumda. Fatih Terim 'İyi oynadık' dedi ya. Hepsi hikaye."

"Falcao olayı çok şey götürmüş"

"Falcao olayı Galatasaraylı futbolcuları bitirmiş, başta Diagne olmak üzere. 'Ne Falcao'ymuş. Biz geçen sene şampiyon olduk, Falcao gelsin de kurtarsın' havasındalar. Falcao olayı Galatasaray'dan çok şeyi götürmüş, kolay kolay da toparlanamazlar. 2-3 maç daha böyle giderlerse -ki giderler gibime geliyor- Galatasaray'ı çok daha kötü günler bekleyebilir."

"Falcao'yu bir yerden sonra almam"

"Bütün kamuoyu oraya yüklendi. Taraftar, yönetim, herkes... Galatasaraylı futbolculara da soruyorlardır, 'Falcao geliyor mu?' diye. Bunu rezalet yaptı Galatasaray yönetimi ve şu anda bu enkazın altında kaldılar. Falcao gelse de bundan sonra ne olur? Ben Galatasaray'ın yerinde olsam Falcao'yu bir yerden sonra almam. Takımı kaybettiler." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal