Erman Toroğlu TFF'yi Bombaladı! İşte Sert Sözler!

Erman Toroğlu, Alanyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirirken TFF'yi de çok sert sözlerle eleştirdi..

17.09.2019-13:09 - (Son Güncelleme: 17.09.2019-13:04)

Erman Toroğlu katıldığı spor programında yine ortalığı sarsacak açıklamalarda bulundu. Alanyaspor-Fenerbahçe maçını değerlendiren Toroğlu, hem TFF'yi hem de hakemleri hedef aldı..

"ALANYASPOR'UN PUANLARI ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL.."

"Fenerbahçe'yi lig başladığından beri televizyondan izledim. Çünkü biz büyük takım maçlarını televizyondan izleyerek yorum yapıyoruz. Türkiye'de naklen yayınlarda görüntüler saklandığı için kamuoyunu doğru dürüst bilgilendirme şansımız yok.

Alanyaspor'u ilk defa 90 dakika lig maçında izledim. Şu ana kadar maç kaybetmeden lider durumdalar. Dün akşam gördüm ki bu onların anasının ak sütü gibi helalmiş. Fenerbahçe Başkanı, Fenerbahçe yöneticileri, Fenerbahçe teknik direktörü anlatıyor da anlatıyorlar... Biz tarihte bunu yaptık, geçmişte bunları yaşadık..."

TFF, BÜYÜK KULÜPLERİ DESTEKLİYOR!

"Sevgili büyükler! Eski çamlar bardak oldu. Eğer Federasyon, Hukuk Kurulu, Tahkim Kurulu, Disiplin Kurulu, Hakem Kurulu adaletli olurlarsa çok büyüğün esamesi okunmaz. Arkalarından itildikleri halde bu haldeler. Devirler değişiyor arkadaşlar. Top oynayacaksın, yere sağlam bakacaksın. Büyüklerin 3, 4, 5'er milyon Euro verdikleri adamları diğer takımları 300, 400, 500 bin Euro'lara alıyorlar ve büyükleri badem yapıyorlar. İşte böyle badem olursanız, sonunda adem olursunuz."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal