Erman Toroğlu: Fatih Terim Boğaz Köprüsü'nden Düşse Beylerbeyi'nden Çıkar

Ünlü futbol yorumcusu Erman Toroğlu 1-1 biten Başakşehir Galatasaray maçından sonra Fatih Terim'e yüklendi.

29.06.2020-00:09 - (Son Güncelleme: 29.06.2020-10:43) Erman Toroğlu: Fatih Terim Boğaz Köprüsü'nden Düşse Beylerbeyi'nden Çıkar

Erman Toroğlu, Başakşehir - Galatasaray maçını yorumladı.

GALATASARAY YENSEYDİ YUKARIYI ZORLAYACAKTI

Artık devir hesap devri. Galatasaray Trabzon'u yenerse, 55 olacak ama yine de 3 puan fark var. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için işi çok zor. Galatasaray'ın yenmesi lazımdı, yenseydi yukarıyı çok zorlayacaktı.

GALATASARAY 65-70'DE DÜŞER DİYE BEKLEDİM

Galatasaray bu kadar sakatla şu mücadeleyi yapıp, şu topu oynuyorsa, 'Siz daha önce neredeydiniz' derim. Sahada ukalalık yapan yok, çatır çatır oynuyorlar. Karşılarında ligin en istikrarlı, düzgün takımı var. Galatasaray 65-70'de düşer diye düşünüyordum. Galatasaray'da bu var, ağırlığını koyuyor. Beşiktaş bir şeyler yapıyor, büyük takım ağırlığını koyuyor. Başakşehir'de bugün, büyük takım olayı yoktu. Lider ama büyük takım ağırlığı yok.

BOĞAZ KÖPRÜSÜNDEN DÜŞSE BEYLERBEYİ'NE ÇIKAR

Fatih hoca şanslıdır, Boğaz Köprüsünden aşağıya düşse, yürüye yürüye Beylerbeyi'ne çıkar, 2 de lüfer kapar. Bakalım bu sene de olacak mı ama Şampiyonlar Ligi'ne giderse başarı. Şu aşamada, bu kadar sakatlık varken başarı. 2 hakemi kullanacaktı Başakşehir, çok deşifre oldular. Birinciyi Hüseyin Göçek'i Ankaragücü maçında kullandılar. Bu maç Halis Özkahya'nındı aslında. Bu hakem vicdanlı bir maç yönetti, kıçı başı oynamadı. Sahada güven verdi, ben güvene bakarım.

ALİ PALABIYIK'A HELAL OLSUN

Ali Palabıyık beni rahatsız etmedi. Duruşu iyi, futbolcularla münasebeti iyi. İyi çıktı sonra biraz yamuldu, ters yollar gitmeye başladı ama bu sene yine toparladı. Fena gitmiyor. Bugün hakeme bir şey söylemiyorum. Düzgün koştu, düzgün davrandı, adam gibi maç yönetti. Helal olsun.

GALATASARAY DİRENÇLİ BİR TAKIM DEĞİL

Bu maça gelene kadar Başakşehir kaç kart gördü? Bunu merak ediyorum, tamamen meraktan soruyorum. 28 maçta 46 sarı ve 2 kırmızı görmüş. Bu maçta 9 sarı ve 1 kırmızı. Bu şudur, Galatasaray çok dirençli bir takım değil, böyle bir maçta 9 kere görüyorsan, bundan önceki maçlar sakat. 9 sarıyı niye görüyorsun, zorlanıyorsun. Adam gibi hakem çıkınca, gördüğün doğru. Bundan evvelkiler lambur lumbur gitti. Bu hakem için şimdi tehlikeli, birileri bu hakeme maç verdirmeyebilir.

ARKADAN GÖTÜRÜYORLAR

Piyasada Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray yokken, Başakşehir'de ne baskısı? Bir tek Trabzonspor var şu anda. Karşında sadece Trabzonspor var, onları da ne hale soktular. Yok o bakan tanıdık diyorlar, kuşa bak diyip, arkadan götürüyorlar. Neler olduğunu görüyoruz.

BUNLARI BÜYÜK PARALARA ALMAYACAKSIN

Galatasaray'da Donk'a bayılıyorum. Adam çıkıyor oynuyor. Fatih hoca oynatmadı, yedek bıraktı falan ama oynuyor. Büyük takımlar diyoruz. 2 stoper, orta sahada koşan oyuncu, bazı bekler... Bunları büyük paralara almayacaksın, aşağıdan çıkaracaksın. Oyun kurucuya, kaleciye, santrfora parayı verirsin ama orta sahada koşan adam, 2 stoper, bekin biri falan bunlara bu kadar para vermeyi anlamıyorum.

FALCAO'YA GELSEYDİ O TOPLAR...

Ozan Kabak'ı Avrupa'ya götüren, Şampiyonlar Ligi oldu. Emin Bayram'ın da gitmesi için Şampiyonlar Ligi'nde kendini göstermesi lazım. Falcao oynadığı zaman Galatasaray bu kadar ceza alanına girmedi, Falcao'ya bu toplar gelmedi. Bu toplar Falcao'ya gelse, Falcao da gol yapardı.

BELHANDA'DA GÜÇ YOK

Galatasaray bu kadar eksikken, Belhanda'nın sazı eline alması lazım. Daha farklı olması lazım şu maçta ama ondan onu göremiyorsun. Hücuma çıkarken bir top kaptırdı, Başakşehir gol pozisyonuna girdi. Bazen de inanılmaz işler yapıyor. O kumaşı var ama gücü yok. Lemina o kadar tehlikeli işler yapıyor ki... Sanki orta sahanın ortasında oynuyor gibi, arkasında iki kişi var gibi oynuyor.

OKAN KOCUK GÜVEN VERMİYOR

Bu kadar sakatlık olduğu zaman ben antrenmana bakarım, futbolculara verilen yüke bakarım. Bu kadar oyuncu sakatlanmaz. Kırık hariç, Muslera'yı ayırıyorum. Bu kadar adele, lif sakatlığı varsa, Fatih Terim'i sorumlu tutarım. Demek ki ekibini iyi hazırlayamamış.Galatasaray'ın kalecisi güven vermiyor. Top atıyorlar, tuhaf tuhaf işler yapıyor.

İPLER BAŞAKŞEHİR'İN ELİNDE

Galatasaray ile Trabzonspor oynayacak, Başakşehir avantajlı. İp yine Başakşehir'in elinde. Trabzonsporlu oyuncuların son maçtaki mücadelesi de, mücadele değil. Sanki ligde kalmışsın, gazozuna oynuyorsun. Şampiyonluğa giden takım öyle oynar mı?

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal