Erman Toroğlu Açıkladı! Galatasaray Kural Hatası Başvurusu Yapacak!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor - Galatasaray maçının ardından çarpıcı yorumlarda bulundu. İşte detaylar..

23.09.2019-08:56 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-08:51)

Erman Toroğlu yine gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Malatyaspor-Galatasaray maçının ardından yaptığı yorumlarla sosyal medyada çok konuşulan Erman Toroğlu'ndan flaş bir iddia geldi.Fatih Terim'in Galatasaray'a zarar verdiğini belirten Toroğlu, "Bana az önce bir haber geldi. Galatasaray, kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye itiraz edecekmiş" ifadesini kullandı.

"GALATASARAY İYİ FUTBOL OYNAMIYOR.."

"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim takımın başında sahada olacak. Rakip takım başkanı ve teknik direktörüne cevap vermeyecek. Fatih Terim kulübedeyken Galatasaray kaç puan kazandı, Terim kulübede yokken kaç puan kazandı? Fatih Terim'siz Galatasaray daha az puan topluyor. Galatasaray sezon başından beri iyi futbol oynamıyor."

"GALATASARAY TFF'YE İTİRAZ EDECEK"

"MHK Başkanı ile konuştum, Fenerbahçe maçı için kural hatası olmadığını TFF'ye bildirmiş, ardından gazetelerde kendi röportajıymış gibi yayınlanmış. Yeni Malatyaspor'un golünden önce faul Galatasaray'ın lehine olmalıydı. Bana az önce bir haber geldi. Galatasaray, kural hatası olduğu gerekçesiyle TFF'ye itiraz edecekmiş. Bu bilgi yönetimden değil."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal