Erman Özgür: Muriç, Kruse Ve Rodriques'in Performansları Belirleyici Olacak

Fanatik Gazetesi spor yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu.

25.01.2020-10:42 - (Son Güncelleme: 25.01.2020-10:40) Erman Özgür: Muriç, Kruse Ve Rodriques'in Performansları Belirleyici Olacak

Fanatik Gazetesi spor yazarı Erman Özgür, Fenerbahçe ile Medipol Başakşehir karşılaşması öncesi değerlendirmelerde bulundu.

İşte Erman Özgür’ün o açıklamaları:

Son dönemin maçlara en iyi başlangıçlarını yapan şampiyonluk adayı Başakşehir için Kadıköy’de bunu tekrarlamak hiç kolay olmayacak. Demba Ba’nın yokluğuna rağmen Aleksic, Robinho, İrfan Can gibi santrfor arkasında Crivelli’yi destekleyecek özel oyuncular, formda santrforun yokluğunu hissettirmezler. Diğer taraftan rakiplerine göre daha az kredisi olan Fenerbahçe için Kadıköy’de oynadıkları coşkulu oyunda başrol alması muhtemel Vedat Muriç, Kruse ve Rodriques’in bitiricilik becerileri de çok belirleyici.

Açıkçası form durumlarına bakınca Başakşehir, maçın Kadıköy’de olduğu düşünüldüğünde Fenerbahçe ağır basıyor. Bir diğer detay ise çabuk kanat oyuncularına sahip Başakşehir’e karşı Dirar-İsla ikilisinin defansif anlamda ne yapacakları çok önemli. Başakşehir, Galatasaray deplasmanında tempoyu düşük tutarak istediğini almayı başarmıştı.

Ancak Fenerbahçe oyunu içeride düşük tempolu oynayan bir takım değil. Yani muhtemelen maç Fenerbahçe’nin istediği gibi yüksek tempoda oynanacak ve ayak uydurmaya çalışan taraf Başakşehir olacak.

Forvet hatlarının ve orta sahaların kalitesi birbirine yakın ama işin savunma bloğu kısmında rakibine göre daha oturmuş olan, orjinal pozisyonlarda oynayan oyuncuları, savunma lideri Epureanu’nun varlığı ile Başakşehir gibi gözüküyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal